Getuigenissen & referenties

Getuigenissen & Referenties

H&L getuigenis: Stijn Hombroux

“Flexibiliteit is één van de voornaamste redenen waarom wij al tien jaar met H&L samenwerken. De ene dag is er geen container en de volgende dag moeten er zeven gelost worden. Dat is geen probleem voor H&L.”

Lees Meer

STIJN HOMBROUX, Kuehne + Nagel Logistics - Contract Logistics Operations Manager
H&L getuigenis: Senne Lauwers

“Onze containers bevatten tableware en decoratieve artikelen die met voorzichtigheid behandeld moeten worden. We kijken ondertussen tevreden terug op een samenwerking van meer dan vijf jaar.”

Lees Meer

SENNE LAUWERS, Warehouse Manager – Fine Dining & Living
H&L getuigenis: Martine Martens

“Bij de opstart van nieuwe projecten is H&L betrokken vanaf de eerste doos. Zij ondersteunen niet alleen het uitvoerend werk, maar ze zijn ook meedenkend in de fase ervoor.”

Lees Meer

MARTINE MARTENS, Unit Manager - Van Moer Logistics
H&L getuigenis: Kevin Schellens

“Één van de belangrijkste troeven van H&L is hoe ze tot het laatste moment kunnen schuiven in de werkplanning. Op zo’n moment hoeven we maar even te bellen naar H&L en zij zoeken mee naar een oplossing.”

Lees Meer

KEVIN SCHELLENS, Warehouse Manager – Flamingo Pet Products
H&L getuigenis: Inge Kerckhofs

“Aan onze laadkades worden elk jaar zo’n 1200 containers volgeladen – voornamelijk met sauzen in glazen bokalen. Dat is hard werk. Gelukkig zorgt H&L voor teams van sterke mannen met vaste handen.”

Lees Meer

INGE KERCKHOFS, Operations manager - FWD
H&L getuigenis: Johnny Joly

“H&L vormt echt een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Ze hebben er sinds onze opstart in 2016 mee voor gezorgd dat we gegroeid zijn door hun flexibele dienstverlening.”

Lees Meer

JOHNNY JOLY, Warehouse Manager – Antwerp Cold Stores
H&L getuigenis: Christian Ottelohe

“Flexibele planning en engagement! Een ander belangrijk voordeel voor DSV is dat H&L dag en nacht bereikbaar is. Ik kan zondagavond bellen naar mijn contactpersoon bij H&L om door te geven wat ik maandagmorgen nodig heb aan personeel.”

Lees Meer

CHRISTIAN OTTELOLE, Manager Distribution & Handling Belgium - DSV
H&L getuigenis: Raf Vanden Broeck

“Wij werken ruim drie jaar samen met H&L, zeer tot onze tevredenheid. Soms lopen de containers vertraging op, en moeten ze later gelost worden. Dat krijgen wij dan te horen van onze klanten. Wij contacteren daarop H&L en zij passen hun planning aan.”

Lees Meer

RAF VAN DEN BROECK, Zaakvoerder – Benmar
H&L getuigenis: Christian Vandeweygaerde

“H&L werkt met resultaatverbintenis… Hoe moet men dit verstaan? Bedrijf X krijgt elke donderdag 4 containers binnen die vrijdag leeg teruggestuurd moeten worden. H&L Services zorgt dat dit gebeurt tegen op voorhand afgesproken prijzen en behandelingstijden.”

Lees Meer

CHRISTIAN VAN DE WEYGAERDE, Internall Controller - Etn. P. Bruggeman
+0
TEU/jaar
+0
TEU/dag
+0
FTE/dag