“H&L denkt met ons mee en zorgt voor flexibele werkkrachten waar je op kan rekenen”

H&L getuigenis: Stijn Hombroux

STIJN HOMBROUX, Contract Logistics Operations Manager
– Kuehne + Nagel Logistics

Pieken en dalen worden opgevangen

“Flexibiliteit is één van de voornaamste redenen waarom wij al tien jaar met H&L samenwerken”, zegt Stijn Hombroux van Kuehne + Nagel Logistics. “H&L lost bij ons de loose-loaded containers wat betekent dat zij voor ons kartonnen dozen van verschillende maten en gewichten uit de containers laden en sorteren op paletten. Dat kan gaan van drie of vier verschillende producten tot een paar honderd verschillende producten per container.”

“H&L is expert in het lossen van containers met stukgoederen en weet ook gepast om te gaan met fluctuaties in het volume. De ene dag is er geen container en de volgende dag moeten er zeven gelost worden. Dat is geen probleem voor H&L. Ook tijdens de coronapandemie vingen zij een plotse toename in ons volume heel mooi op.”

Werkkrachten waar je op kan rekenen

“We kunnen erop rekenen dat H&L zorgt voor voldoende werkkrachten zodat het werk voltooid is tegen de afgesproken tijd. Op de reguliere arbeidsmarkt is het niet altijd makkelijk om gedreven arbeiders te vinden die flexibel ingezet kunnen worden. Om de continuïteit van onze processen te kunnen garanderen, kozen we voor een samenwerking met H&L. Ook wanneer het minder evident is, gaan zij steeds mee op zoek naar een passende oplossing om het werk tijdig af te krijgen.”

Om dat met een voorbeeld te staven: “Als wij morgen zeven werkkrachten nodig hebben dan zorgt H&L er voor dat deze zeven werkkrachten er staan en als het er maar zes zijn dan werken ze iets langer zodat wij tegen het einde van de werkdag over onze goederen kunnen beschikken”, vertelt Stijn Hombroux.

Rechtstreekse communicatie

“Samenwerken met H&L is ook gewoon heel fijn omdat zij helder communiceren zonder poespas. Je staat in rechtstreeks contact met de juiste persoon die je meteen verder helpt. Alles kan besproken worden met hen. We kijken allebei in dezelfde richting en dat helpt om verder te komen.”

Hands-on mentaliteit

“De teams van H&L weten van aanpakken. H&L is specialist in het lossen van containers maar ze kijken ook verder. Ze denken mee en staan open voor feedback en overleg. Je kan er altijd terecht.”

+0
TEU/jaar
+0
TEU/dag
+0
FTE/dag