“H&L zoekt altijd mee naar een oplossing bij last-minute wijzigingen in de planning”

H&L getuigenis: Kevin Schellens

KEVIN SCHELLENS, Warehouse Manager
– Flamingo Pet Products

Flexibiliteit en bereikbaarheid

“Één van de belangrijkste troeven van H&L is hoe ze tot het laatste moment kunnen schuiven in de werkplanning als dat nodig is”, vertelt Kevin Schellens van Flamingo Pet Products. “Het gebeurt wel eens dat er een dringende container de volgende dag gelost moet worden terwijl dit niet in de weekplanning voorzien was. Op zo’n moment hoeven we maar even te bellen naar H&L en zij zoeken mee naar een oplossing, ook al is dat om 17u ’s avonds.”

Snel maar met de nodige zorg

“H&L ondersteunt ons met het lossen van de containers die bij ons toekomen. Het gaat bij ons om kartonnen dozen die H&L zorgvuldig sorteert en stapelt op paletten. H&L is gespecialiseerd in deze taak waardoor ze het efficiënter doet dan onze eigen medewerkers zonder daarbij in te boeten aan correctheid. Wanneer het team van H&L geweest is, kan ik meestal tegen de middag al beschikken over mijn goederen terwijl dat met onze eigen ploeg pas de dag nadien zou zijn.”

”Voor we een samenwerking met H&L aangingen, was het moeilijk om gemotiveerde en flexibele werkkrachten te vinden voor het lossen van onze containers. H&L ontlast ons van de zorg om zelf geschikte profielen te vinden.”

Zelfstandigheid en goesting om te werken

“De mensen van H&L voelen zich hier ondertussen helemaal thuis. Wanneer de ploeg van H&L bij ons toekomt, vinden zij zelf de weg. Ze weten waar ze kunnen parkeren, ze weten waar ze moeten zijn en ze lossen de containers bijna volledig zelfstandig. Zij komen hier toe met ‘goesting’ om te werken, dat zie je. Op de middag zitten ze mee gezellig bij ons in de kantine.”

Heldere tarieven zonder extra kosten

“Als ik de weekplanning maak, weet ik op dat moment al wat de kost zal bedragen voor het lossen van de containers. We hebben met H&L staffelprijzen afgesproken die gebaseerd zijn op het aantal stuks en het aantal verschillende referenties in de container. Daar komen nooit extra kosten bij.”

Inzet voor diversiteit

“Wat hen ook siert is dat H&L zich inzet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te integreren in onze samenleving. H&L zorgt goed voor hun mensen en dat resulteert in gemotiveerde werkkrachten.”

+0
TEU/jaar
+0
TEU/dag
+0
FTE/dag