“Het is een verademing dat we het lossen van onze containers kunnen uitbesteden aan H&L”

H&L getuigenis: Senne Lauwers

SENNE LAUWERS, Warehouse Manager
– Fine Dining & Living

“De teams van H&L lossen hier op weekbasis de containers die bij ons toekomen”, vertelt Senne Lauwers van Fine Living & Dining. “Onze containers bevatten tableware en decoratieve artikelen die met voorzichtigheid behandeld moeten worden. We kijken ondertussen tevreden terug op een samenwerking van meer dan vijf jaar, een succesvolle samenwerking waar we met plezier over spreken.”

“Ik zou H&L zeker aanbevelen voor het palletiseren en sorteren van stukgoederen uit containers. H&L is een vaste waarde in hun sector, flexibiliteit is hun belangrijkste troef en de communicatie loopt steeds vlot. Loopt er iets niet volgens plan, dan denken ze mee om samen tot een oplossing te komen.”

 

Flexibele werkkrachten

“In onze bedrijfsvoering moeten we pieken en dalen kunnen opvangen. Gezien we voor het lossen van containers meestal niet kunnen werken met eigen medewerkers, zijn de flexibele werkkrachten van H&L een goede oplossing om de kosten te drukken. Tijdens de eindejaarsperiode vangen zij volumetoenames steeds mooi op. Ook tijdens de coronapandemie konden we op hen rekenen voor een plotse toename in ons volume. Het is voor ons een verademing dat we deze workflow aan een goede prijs kunnen uitbesteden aan H&L. ”

 

Probleemoplossend denken

“Die flexibiliteit komt ook terug in de planning. Op woensdag sturen we de planning uit voor de week nadien. Komt er nadien nog een wijziging in die planning dan is H&L steeds bereid om probleemoplossend mee te denken. Wanneer een verschuiving mogelijk is voor hen dan zullen ze steeds het nodige doen om deze door te voeren. Ze zorgen er altijd voor dat je verder geholpen wordt. Deze aanpak is echt een pluspunt in onze samenwerking.”

 

Duidelijke communicatie

“Dat brengt ons naadloos bij de communicatie. Die is steeds correct en vlot. Wij communiceren duidelijk en tijdig naar hen toe en we mogen hetzelfde van hen verwachten. Dat maakt van ons een tevreden klant.”

+0
TEU/jaar
+0
TEU/dag
+0
FTE/dag