2018 : The big bang met 35% omzetstijging!

2018 : The big bang met 35% omzetstijging!

Een jaar waar de maand januari (-5%) niets liet verwachten van wat ging komen (Wolf viel ineens een paar maanden uit) sloten we het 1ste kwartaal nog af met een stijging van een kleine 10%, dit dank zij de opstart bij Belgomilk in Kallo. Op het eind van ’t jaar zal blijken dat deze nieuwe binnenkomer ineens naar de top 5 gaat.

Tijdens het 2de kwartaal kwam alles goed op gang, in juni zijn we beginnen werken voor Essers in Harelbeke en mochten we een stijging van een kleine 30% noteren. Met deze stijging werd de nood aan meer ondersteuning weer duidelijk en zijn we op zoek gegaan naar versterking .

Tijdens de verschrikkelijk warme zomer kwam daar nog een schepje bovenop en waren we maar al te blij dat we de nodige versterking hebben gevonden in Dany Van Beylen die in september de club is komen vervoegen. Zijn opdracht is de operaties in de Kempen onder zijn vleugels te nemen.

Intussen hadden we al meer dan 10 mensen bij aangeworven. Niets te vroeg zal in het 4de kwartaal blijken. Dany heeft geen tijd gekregen om in te werken, het ging van meer naar veel meer, en daar bovenop vertrok Walter met de anciens en sterkhouders dan nog eens op uitstap.

Distrilog kwam eind oktober ons klantenbestand uitbreiden zodat we over het ganse 4de kwartaal meer dan 50% omzet verhoging realiseerden. In de maand december waren er dagen dat we met meer dan 70 man de baan op waren.

Op het einde van ’t jaar tellen we 20 man meer op de payroll. De omzet in vergelijking met 2017 was over de totaliteit met 35% gestegen. Gezweet hebben de mannen, alle respect want ze hebben de rit uitgereden zonder kleerscheuren.

+0
TEU/jaar
+0
TEU/dag
+0
FTE/dag